Info ampuma-aseen ja ammusten ostamiseen

Ampuma-aselupa

Poliisi myöntää ampuma-aseiden ja aseen osien hankkimiseen oikeuttavia lupia, lisätiedot Poliisi verkkosivustolla https://www.poliisi.fi/luvat/ampuma_aseluvat

Luvanvaraisen tuotteen ostaminen

Verkkokaupasta on mahdollista ostaa hankkimis- ja hallussapitoluvanvaraisia tuotteita. Ilma- ja airsoft-aseita toimitamme yli 18-vuotiaille. Ennen toimitusta tarkistamme ostoon vaadittavat luvat ja henkilöllisyyden.

Luvanvaraisen ampuma-aseen ostaminen verkkokaupasta

Luvanvaraisen ampuma-aseen osto tapahtuu samalla tavalla verkkokaupassa, mutta toimitustapa voi olla vain nouto Matkahuollon toimipisteestä tai nouto myymälästämme. Tilauksen tehtyäsi lähetä alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa (kaikki 4 kappaletta) sekä kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi Matkahuollon kautta meille. Muista allekirjoittaa alkuperäinen hankkimislupa (kaikki 4kpl).

Toimita alkuperäinen hankkimislupa sekä kopio henkilöllisyystodistuksesta postilla osoitteeseen:

Printec Ase
Printec Systems Oy Ltd
Hiojankuja 2B
02780 Espoo

Huomio, että koska tarvitsemme alkuperäiset hankkimisluvat, sähköpostilla toimitetut luvat eivät kelpaa. Voit kuitenkin toimittaa kuvan henkilötodistuksesta myös sähköpostilla osoitteeseen kauppa@printecase.fi.

Hallussapitoluvanvaraiset tuotteet kuten patruunat, ruuti ja äänenvaimentimet ostaminen

Ostaessasi hallussapitoluvanvaraisia tuotteita kuten patruunoja, ruutia tai äänenvaimentimia, sinun tulee toimittaa kopio ampuma-aseen hallussapitoluvan molemmista puolista, sekä henkilöllisyystodistuksestasi meille. Voit ostaa tuotteet normaalisti ja toimittaa luvat tilauksen jälkeen. Tarkistathan että kuvat ovat riittävän suuria ja tarkkoja, jotta tiedot näkyvät selkeästi.

Kopio hallussapitoluvasta voidaan toimittaa:

1. Sähköpostilla kuva osoitteeseen: kauppa@printecase.fi
2. Kuvaviestillä tai Whatsapp puhelinnumeroon 0503703360
3. Postitse osoitteeseen:

Printec Ase
Printec Systems Oy Ltd
Hiojankuja 2B
02780 Espoo

 

Mikäli sinulla ei vielä ole hankkimis- tai hallussapitolupaa:

Mikäli sinulla ei ole vielä hankkimis- tai hallussapitolupaa tai olet jo tehnyt hakemuksen poliisille, voit tilata tuotteet normaalisti. Säilytämme tilausta 90 päivää tilauksen tekemisestä ja toimitamme tuotteet luvat saatuamme. Jos emme ole saaneet lupia annetussa ajassa, pidämme tilausta peruuntuneena.

Ilma-aseiden tilaaminen

Ilma- ja airsoft-aseiden ostamiseen ei tarvita ostolupaa eli ne ovat lupavapaita tuotteita! Ostaessasi ilma-aseita sinun tulee kuitenkin toimittaa kuva voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta, jotta voimme varmistua asiakkaan oleva vähintään 18-vuotias. 

Kopion henkilöllisyystodistuksesta voidaan toimittaa:

1. Sähköpostilla kuva osoitteeseen: kauppa@printecase.fi
2. Kuvaviestillä tai Whatsapp puhelinnumeroon 0503703360
3. Postitse osoitteeseen:

Printec Ase
Printec Systems Oy Ltd
Hiojankuja 2B
02780 Espoo

 

Mikäli sinulla on kysyttävää luvanvaraisten tuotteiden tilaamisesta, otathan yhteyttä meihin!